• Om oss

  REQS System AB integreras i iBinder Sverige AB

  I november 2022 blev REQS systems AB en del av iBinder Group. Nu tar vi nästa steg i vår resa, den 1 januari 2024 integreras bolaget REQS Systems AB med systerbolaget iBinder Sverige AB. Syftet med integrationen är att förenkla för våra kunder och skapa ännu bättre förutsättningar för att fortsätta förbättra våra produkter och tjänster. 

  Ändringen innebär ingen förändring för dig som kund – vi kommer fortsätta att erbjuda våra tjänster i precis samma form och avtalsvillkor ändras inte. Däremot om du är kund i flera av iBinder bolag kommer du att kunna samla dina fakturor och ta del av attraktiva erbjudanden.

  Vid frågor eller funderingar, kontakta oss gärna!

  REQS står för Risk Environment Quality System. Vår historia började år 1996, efter att kravet på OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) infördes av Boverket. Vi är ett svenskt företag med säte i Stockholm. Vår affärsidé är att tillhandahålla ett systemstöd för att strukturera och organisera stora mängder affärskritisk information från besiktningar och kontroller.

  Vårt företag har sedan starten utvecklats i samarbete med fastighetsägare och fastighetsförvaltare, ofta med stora och komplexa bestånd. Med tiden har plattformen utvidgats till ett modulsystem, som består av specifika moduler för exempelvis OVK, SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete) och SAM (Systematiskt Arbetsmiljöarbete) samt generella moduler, som kan appliceras för alla slags kontroller och besiktningar för alla branscher.

  Växel

  08-588 851 40

  REQS System AB
  Garvargatan 9
  112 21 Stockholm