• Vanligaste frågorna till iBinder-supporten 2023

  Vi på iBinder har alltid satsat på att göra våra produkter så intuitiva och lättanvända som möjligt, men det finns alltid sådant som kan bli ännu tydligare eller förklaras bättre.

  Vår supportexpert Johan Eriksson har samlat några av de vanligaste frågorna som ställs till supporten:

  • Hur skapar jag en ny flik och hur redigerar jag de flikar som finns i min pärm?

  Flikar är ett bra sätt att ordna pärmar så att de passar just din verksamhet. För att kunna skapa nya och redigera befintliga flikar, så måste man ha behörigheten administratör. Som administratör kan man lägga till nya, ändra befintliga och även ta bort flikar. Här i vårt hjälpcenter finns en film som visar hur det går till.

  • Jag ska ha blivit inbjuden till en pärm, men hittar den inte på mitt konto?

  Oftast beror detta på att administratören bjudit in dig med en felaktig e-postadress eller har stavat fel. Börja först med att kontrollera så att inte pärmen faktiskt står på din bokhylla, kontakta sedan administratören och be att du blir inbjuden med rätt e-postadress. I supporten kan vi inte hjälpa till att lägga till användare i pärmar, det styrs av dem med rätt behörighet i respektive pärm.

  • Jag vill göra en upphandling kopplad till mitt projekt. Hur gör jag?

  Det är väldigt enkelt! På din bokhylla, dit du kommer när du precis loggat in, så finns det en knapp längst till höger där det står Skapa pärm. Tryck på den och följ instruktionerna, det tar inte mer än 30 sekunder.

  • Det ställs allt hårdare krav att göra klimatdeklarationer, framför allt för nybyggnation. Kan iBinder hjälpa mig?

  Absolut! Ett av våra varumärken inom iBinder Group heter SundaHus. Där erbjuder vi ledande tjänster kopplat till klimatdeklarationer och loggböcker. Vi har också Nordens största databas med bedömda byggmaterial så att det blir lätt att göra sitt projekt mer miljövänligt.

  • En administratör vill bjuda in mig men hittar inte min e-postadress i plattformen?

  Det är ett ganska vanligt problem och har förstås en mycket enkel lösning! Det går att bjuda in vilken e-postadress som helst i plattformen, det är bara att skriva in den och bjuda in. Men som användare kan man göra det enklare att bli inbjuden. Allt man behöver göra är att gå in i sin användarprofil, trycka på kontoinställningar och kryssa i att man tillåter andra att se ens profil i plattformen.

  • Kan jag som administratör låsa en flik?

  Ja, som administratör kan man låsa flikar eller utvalda mappar med känsligt innehåll som finns under en flik. Att låsa en flik innebär att deltagare och gäster som inte getts behörighet till den, inte ser fliken/mappen och innehållet som finns där. Mer information finns här under avsnittet ”Flik med särskild behörighet”.

  • Hur kommer jag åt en tidigare version av ett dokument?

  Om det finns en tidigare version av dokumentet, är det bara att klicka på pilen som visas till höger om versionsnumret. Då visas de tidigare versionerna i en lista under den senaste versionen. Du kan även hantera dessa och se loggen för när de laddades upp och av vem. Kolla gärna här i vårt hjälpcenter.

  • Varför är urvalspärmar bra och hur skapar jag dem?

  Med en urvalspärm kan man filtrera ut valda dokument ur en projekt- eller förvaltningspärm som då hamnar i en egen pärm. Till urvalspärmen kan man därefter bjuda in valda deltagare och även hantera meddelanden och fråga/svar. Det gör det enkelt att dela rätt information till rätt personer. Du skapar en Urvalspärm på samma sätt som en vanlig pärm i din startvy. Läs mer här.

  • Jag kan inte logga in, hur gör jag?

  Om du inte kan logga in, börja med att kontrollera så att du skriver in rätt e-postadress och lösenord. Kom ihåg att lösenordet är känsligt för stora/små bokstäver. För att återställa ditt lösenord är det bara att klicka på ”Glömt lösenord”. Ett tips är att bocka i ”Kom ihåg mig”, så slipper du att fylla i dina inloggningsuppgifter varje gång!

  Vår plattform utvecklas och förbättras ständigt! Läs mer om våra senaste uppdateringar

  Produktuppdateringar

  Vill du se hur plattformen fungerar?

  Så fungerar iBinder

  Support

  019-27 00 00

  E-mail

  support@ibinder.se

  Hjälpcenter

  Boka en demo